Inte igen!!

Engla: åh mys med familjen, familjen, familjen!!
JAG KRÄKS! Hennes liv verkar vara perfekt!
Mår nyblivna mammor sådär bra? Går de bara omkrig och
myser? Eller har hon fått en ängel (notera ordvitsen, enga-ängel) till beby?

Blondinbella rock!

En blogg som jag inte hittar så mycket att klanka ner på är blondinbella. Klipsk och skärpt tjej med en otrolig drivkraft och ett hår att döda för. Sveriges svar på Paris Hilton om jag får säga det själv.
Nu tror många att det var en nedvärdering, inte alls, Paris Hilton är en av de smartaste tjejerna i världen. Hon tjänar pengar på sig själv och sitt namn och har sedan länge gått från pappas plånbok till egna miljoner. Namnet och pengarna har hjälp fram henne, men hon är smart och uttnyttjar det. Blondinbella är smart, hon har högsta betyg iskolan, ordförande i massor av saker och driver eget företag. Nu finns det tydligen listor på nätet där man skall bojkota hennes blogg, jag skall starta en lista där man kan besöka hennes blogg!!

Power till blondinbella

Johanna Andersen

Här har vi en riktig surkärring enligt vissa! Denna dam har tydligen blockerat folks IP adresser så att de inte kan kommentera på hennes blogg. Nu vill ni säkert veta varför? Jo för tjejsajten.se har en topplista på vilka som kommenterar flitigast. Självklart vill den här bruden sätta käppar i hjulet!

Kan inte jag vinna så ska ingen annan det heller!

Patetiskt!

High School all over again!

Fröken Ebba Von Sydow har haft en liten sammastrålning med de kändaste modebloggerskorna i Sverige. För några dagar sedan så hade de nämligen "bloggmingel" eller "klädbytarkväll" eller vad de nu kallas. 80 modebloggerskor möts upp i en lokal, dricker champange och äter god mat, får goodiebags, ett par nya jeans och gratis sminktips! Hallå, hell yes at man blir avundsjuk!

Så här ser bloggvärlden ut

1. Modebloggar
2. Modebloggar
3. Modebloggar
4. I'm a stureplansbrat-bloggar
5. Kändisbloggar
6.
7.
8.
9.
10. Vi vanliga dödliga-bloggar

Jag vill också minga med Ebba och få nya jeans och gå på kändisfest!

Yeah right!


Skinhead Barbiedoll

Coolaste bloggen på nätet just nu!
Tvekar inte att säga vad hon tycker! Sen är hon ju rätt dirty också, sånt gillas!

Engla

Är det bara jag som tycker att Engla har gått från schysst modebrutta till tråkig hemmafru?

"åh fruktsallad, vilken lyx!!!!"

Stina Lee

Det har varit ganska hett om öronen på senaste tiden för Stina Lee. Folk har anklagat henne för att sno deras pengar och allt möjligt trams. Men vem fan är så dum att köpa saker över nätet av en privatperson utan att få någon som helst garanti??!!?

Nu till det intressanta! Stina Lee har ägnat ett helt inlägg åt att klaga på tjejer som putar med munnen framför kameran. Hallå, har ni sett detta inlägget några dagar tidigare på hennes blogg. WTF?%!! Same shit lixom!!

Så roligt!

Nu är jag äntligen här! En del av er kommer att hata mig, andra älska mig! Det är därför jag finns! I morgon drar det igång så håll i era inlgg, vem vet, kanske tar jag upp just din blogg!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0